Dr.Love 43

Fråga:
Hej Dr Love!
Jag är en lite lönnfet 21-årig akademikerkille. Jag är inte särskilt ful eller konstig, utan är ganska bra på fest och att snacka för mig och så. Det är rätt många tjejer som visar någon form av intresse, allt mellan att de lägger till mig på Facebook fast vi bara träffats på krogen nån gång till att de säger "vi borde ligga". Problemet är att jag, sedan min förra tjej som jag separerade med för ett drygt år sen (en feministtjej som låg med flera av mina bästa kompisar direkt och har blivit typ lesbisk sedan dess), har haft svårt att få det till avslut, så att säga. Inte så att jag legat med noll sedan dess men du fattar. Jag snackar en massa och ibland hånglar jag lite, men det är svårt att få dem hem i säng. Jag är inte säker på när jag kan veta om de vill och har svårt att få till det naturligt att "gå hem till mig". Vad ska jag göra? Jag börjar bli desperat!

Tacksam för svar!

Nick


Svar:
Oj de låter inte bra de där.. Hur kan du kalla dom för bästa kompisar när dom legat med ditt ex ?
Kan börja med att säga att dina såkallade bästa kompisar inte är något att ha, för har dom gjort de 1 gång så kan jag lova dig att dom gör om de.

Du kan ju alltid snacka med dom på facebook och fråga om ni ska ses i helgen och kanske förkröka, MEN inte ensamma. För då är det ju uppenbart vad du är ute efter. Om du har med dig en oblyg kompis så kan han ju också va till nytta. Men om ni har dricka hemma så kan ni ju ta dit 2-6 brudar och sen så kommer de hända något... För det är inte som att tjejerna ba aa kom vi går till hemmafest och sitter som nunnor.

Lär känna brudarna, så är de enklare att få dom i sängs ;)
MEN hamna ALDRIG i kompiszonen..

Lycka till :)

Kommentarer
Postat av: klingklangkling

Hej dr Love.

Jag är en fin flicka som får sista året på gymnasiet. Jag har faktiskt ganska mycket problem lite här o där. Skolan går... Går bra ibland och går sämst ibland, men det beror väl på mitt humör antar jag. Jag har för typ en månad sen blivit osams med min då allra bästa vän (tjejkompis). För ett tag sen gjorde jag slut med min kille som hade varit otrogen och efter har min allra bästa killkompis varit kär i mig och jag gav honom en chans men även han var otrogen mot mig. Så för att sammanfatta allt; jag har inga vänner, haha. Jag är en så kallad tönt om man nu kan säga så! Det är bara för att jag är väldigt kräsen av mig vilka jag ska ha som vänner. Jag har många runt omkring mig men jag vill själv inte kalla de för vänner, jag kallar de för bekanta, till o med folk jag ibland träffar (t ex vill jag absolut inte va vän med folk från min skola, eftersom jag och de passar inte ihop.) Men när jag väl släpper in någon i mitt liv låter jag de väl göra allt... det kanske är det som är felet. Haha, jag har inte riktigt någon fråga, men vad tycker du? :)

ps. jag glömde säga att tre av mina andra killkompisar som jag var väldigt nära med har gått bakom min rygg och snackat väldigt mycket skit... Är inte det patetiskt?

Nu får du vara både Dr Love och Dr Phil till mig.

2011-11-25 @ 10:06:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0