Dr.Love 44

Hej dr Love.
Jag är en fin flicka som får sista året på gymnasiet. Jag har faktiskt ganska mycket problem lite här o där. Skolan går... Går bra ibland och går sämst ibland, men det beror väl på mitt humör antar jag. Jag har för typ en månad sen blivit osams med min då allra bästa vän (tjejkompis). För ett tag sen gjorde jag slut med min kille som hade varit otrogen och efter har min allra bästa killkompis varit kär i mig och jag gav honom en chans men även han var otrogen mot mig. Så för att sammanfatta allt; jag har inga vänner, haha. Jag är en så kallad tönt om man nu kan säga så! Det är bara för att jag är väldigt kräsen av mig vilka jag ska ha som vänner. Jag har många runt omkring mig men jag vill själv inte kalla de för vänner, jag kallar de för bekanta, till o med folk jag ibland träffar (t ex vill jag absolut inte va vän med folk från min skola, eftersom jag och de passar inte ihop.) Men när jag väl släpper in någon i mitt liv låter jag de väl göra allt... det kanske är det som är felet. Haha, jag har inte riktigt någon fråga, men vad tycker du? :)
ps. jag glömde säga att tre av mina andra killkompisar som jag var väldigt nära med har gått bakom min rygg och snackat väldigt mycket skit... Är inte det patetiskt?
Nu får du vara både Dr Love och Dr Phil till mig.Svar:
De där låter inte bra. Jag vet inte varför du blev osams med din bästa tjejkompis, men om du har gjort felet satt ni blev ovänner så tycker jag att du ska ta steget och börja snacka med henne igen.. Kanske bara fråga hur hon mår eller något sånt.
Måste tyvärr säga att din bästa killkompis inte var kär i dig, han va ute efter 1 sak och han fick de han ville.
Skulle han vara kär i dig så skulle han aldrig varit otrogen.

Varför är du så kräsen på vilka du umgås med?  Ingen är perfekt. Man får anpassa sig från början och sen tillslut så blir alla sig själva och öppnar sig och så.
Det är nu du kan börja om livet på nytt, träffa nya sköna människor. Men bli inte vän med skumma människor bara.

Alla pratar skit, det verkar vara något som alla människor gör.
På något sätt så gör inte jag de, vet inte varför men jag tror jag lärde mig en läxa som yngre.
Men det är vanligt att folk snackar skit, ena dagen kan dom säga att du är en sak och sen säger dom samma sak om personen dom snackat skit med innan men säger de till dig istället.

Folk är skumma.

Ta tag i alla problem nu, och va inte kräsen på vänner :)
Lycka till <3

Kommentarer
Postat av: Klingklangkling

Nej det var inte mitt fel de där med att jag blev osams med min bästa vän. Det var hennes fel och jag pallade helt enkelt inte mer. Och de där med min bästa killkompis, han har varit här i mig i snart två år. Jag vet inte heller varför han var otrogen när jag väl gav honom chansen. Men han älskar mig fortfarande och han har aldrig ångrat sig så djupt som då.

Jag är kräsen eftersom jag inte kan va vän med vem som helst. Jag är en väldigt annorlunda tjej, jag går inte ut och festar varje helg, jag festar knappt. Jag är en riktig tönt allvarlig talat. Det är fredag idag och jag sitter hemma och kör tv spel. Tönt o tönt... Jag ser inte ut som en ideal tönt med finnar, glasögon o tandställning. Jag ser bara normal ut. Jag kanske bara har svårt att släppa in folk i mitt liv. Speciellt alla sliskiga killar som en inte vet hur man talar med en tjej... Aja me. Tack för ditt svar

2011-11-25 @ 16:17:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0