Dr.Love 45

till Dr.Love

Hej, det är så att jag behöver hjälp lite men det verkar som ingen lyckas svara på denna fråga,fast alla mina vänner och allt,eftersom alla svarar olika!
Det är så att jag pratar med en kille och att vi har pratat ett bra tag nu och han vill träffas och ses för han vill ha något mer än bara ''internet''vänner.(är lite osäker dessutom har jag aldrig haft kille)
Men det känns som han ljuger liksom han säger alla söta saker.. bla bla hit och dit. Men så alltid när jag frågar vad han gör lr med vem han snackar med så ska han alltid komma med en ursäkt ba typ - nee , det är en kompis. Okej visst att han har kompisar men han behöver nt ljuga för mig liksom. och att om jag snackar med någon samtidigt som jag camar med hnm blir han helt bitchig och sur,han får typ pms(killar kan visserligen också ha det) han säger att jag är den enda tjejen han snackar med för tillfället(yeah sure) Men jag har sett en massa på hans fb där tjejer skrivit till han och han skrivit en massa ''söta'' saker tillbax. Jag vet att det kanske är normalt men jag vill nt satsa på en kille som inte är seriös nog när han pratar med mig, nt nog med det utan också att vi bråkar typ mer än ett riktigt par fast att vi bara snackat via nätet/tel.
Men min fråga är till dig tror du han menar allvar eller leker han bara seriös? Och tycker du att ja ska sluta snacka med honom, vill nt fortsätta prata med hnm lr ses i rl och att jag sedan ska ha en massa falska förhoppningar!

Är jätte tacksam för svar!
btw bra blogg!:)

Svar:
Tycker att den här killen inte är något för dig... Om ni inte har träffats och han tjafsar med dig så äre ju inge bra.. Okej om ni sågs och snackade seriöst med varandra..
min uppfattning som jag fick av de du skrev så verkar han vara som en player.. Han ljuger om att han inte snackar med andra brudar men ändå så har du sett att han gör de.
Om du aldrig har haft en kille så tycker jag inte du ska satsa på denna kille.
Fattar inte ens varför ni tjafsar när ni inte är tillsammans eller något :)

Men man vet aldrig han kanske skulle varit bätte In Real Life :)
Men som sagt jag tycker inte du ska satsa på honom..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0