Snabbt svar..

måste bara slänga in en kommentar.
säger inte att jag har rätt om allt men du skriver allt som hände på ett sätt som inte allt va utan som du uppfattade allt.
det fanns en anledning varför jag inte hörde av mig mycket och det vet du hemen, och det va du som sa att du skulle stå vid min sida när jag gick igenom allt det som jag tyckte va jobbigt men det va Du som valde att gå ifrån det vi hade.
så att säga att det va jag som gjorde allt fel är inte rättvist någonstans..

Svar:
Du svara inte på mess och du hörde ALDRIG av dig, så jag kan ju lika gärna vara utan dig ?  Right ?
Vad är meningen med att hålla på med någon på ett seriöst sätt men inte höra av sig eller ha kontakt ?
Och så kunde du inte snacka ut med mig eller något...

Jag skulle föreställa din kille!
Och så jag ser ett par är att dom säger allt till varandra och att dom håller ihop, INGA hemligheter osv osv osv... Men du såg ju inte ett förhållande så :)

Du såg de på ett annat sätt vet inte om jag ska skriva de här för då kanske du lackar :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

du har ingen aning avd jag såg det som antagligen eftersom du skriver sådär..

jag kunde prata ut om saker med dig, så många gånger jag gjorde det men när det gäller privata saker om mitt liv som jag inte har ork att prata om så borde du ha förståelse för det (som du sa att du skulle ha) så jag förstår inte varför du klagar.

du vet varför jag inte hörde av mig eller svarade så varför ska du sitta och ta upp det med tanke på att du sa att du förstog och va okej med det.

har inte sagt att du ska gå tillbaka till mig eller nått men det är så tydligt hur du försöker lägga allt dethär på mig när det va du som lämnade mig när jag mådde dåligt för att inte du fick som du ville.

thats all im saying

2011-11-11 @ 00:26:30
Postat av: lina

Fyfan vad lågt av dig Hemen att ens skriva ut om ett förhållande tjejen kanske inte ens vill det? du lämnar ut alla hennes fel o allting, visst du nämner inte ens hennes namn men undra hur det känns för henne liksom.Hur fan ser ett förhållande ut för dig?

skriver om knull i bloggen alla vill ha dig, sen ska alla tycka synd om dig för en tjej dissade äckliga du!euuwyou go girl som dissa han!!!!!!!!!

2011-11-13 @ 19:44:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0