Vet ni varför de aldrig håller ?

Hej sötnosar :)
Vet ni varför det aldrig håller för mig i ett förhållande ?

Jo för att dom jag försöker med är inte den personen jag verkligen vill ha.. Asså ni vet ju att jag vill ha Skolans Sötis.
Och har jag henne som på g eller flickvän de klart att jag ALDRIG skulle sumpa chansen.. Men nu när jag inte har henne så måste jag ju försöka med någon annan... Och dom är bara inte det jag vill ha. Asså vi säger att om man vill ha en Ros, men får en maskros, då man blir sådär eeh bättre än inget..
Men det är inte de man är ute efter, man vill ha sin ros, så man tar inte hand om sin maskros lika bra som man skulle göra med sin ros.

Så, nu vet ni varför det aldrig håller... Men den dagen jag har Skolans Sötis som mer än kompis då kommer ni se att jag kan ha förhållande :)

Pözz på er småskit :D <3

Kommentarer
Postat av: hehe

Hej dr.love eller vad du nu heter!Jag är en tjej som är Tretton år, jag vet "liten" men problemet är att jag ser ut som 16-19 år ungefär, och killar raggar på mig hela tiden, Ligger med mig sen så blir jag för "Jobbig" när jag börjar få känslor enligt dom. Mina tjejkompisar är ganska avundsjuka att jag bara kan ringa en kille och lixom säga "kan jag komma över, jag vill ha kul" ja men du fattar, men det dom inte förstår är att killarna vill bara ligga med mig för att jag legat med många och förlorade min oskuld med en 18-åring när jag var 12. Jag vill inte bara ligga runt känner mig totalt misslyckad för alla mina vänner får typ killar jättelätt medans jag måste ligga mig till doms hjärta sen dög jag inte längre.Det tär på mig asmycket att ingen verkar gilla mig påriktigt, seriöst fml!Puss, vill verkligen att du hjälper mig om hur man ska vara osv!?!!

2011-11-23 @ 14:12:00
Postat av: E

Jag sa ju det, det finns tjejer som är mycket bättre för dig :)

2011-11-23 @ 14:56:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0